Cautati in acest blog

duminică, 6 noiembrie 2011

ACTIVAREA DIN 11/11/2011

Pe 11/11/2011 stiţi cu toţii că va avea loc o mare deschidere energetică care ne va afecta pe toţi, însă care va fi resimţită doar de cei pregătiţi în acest sens. Dacă doriţi să beneficiaţi  din plin de acest moment magic, vă voi da câteva instrucţiuni simple de urmat, dar care pot avea consecinţe benefice extraordinare şi definitive asupra voastră. Adică, concret vorbind, vă va ajuta să înaintaţi odată cu noul val de energie ce intră pe Terra, vă va face mai uşoară trecerea în noua dimensiune ce e pe cale să se stabilească complet pe Pământ. Ce aveţi de făcut?
Pe data de 11 noiembrie, 5 minute înainte de 12:00 noaptea, ora României, 11:00 ora central europeană, vă aşezaţi în pat, cu lumina stinsă, un pahar de apă alături, de preferat de izvor sau ideal diamantină cine are posibilitatea să o obţină, o lumânare albă aprinsă sau beţişoare aromate şi spuneţi cu voce tare: “Doresc să primesc activarea realizată de medicii cerului, prin intermediul lui Belen Valdepeñas. Mulţumesc.” (nu trebuie sa fie exact aceste cuvinte, dar similare şi fără a uita să pomeniţi numele acestei persoane – ea face intermedierea între noi  şi aceste entităţi).  Apoi încercaţi să vă liniştiţi, să vă alungaţi gândurile şi să intraţi într-o stare ca de meditaţie. Dacă simţiţi că vă este frică, puteţi să vă rugaţi ghizii să vă fie alături (deşi ei mereu sunt cu voi) sau pe Arhanghelul Mihail sau orice sfant în care credeţi. Dacă nu vă este uşor să ajungeţi la această stare, începeţi mai devreme. Ar fi bine să nu vă creaţi iluzii. Este posibil să nu simţiţi absolut nimic, însă veţi primi deopotrivă beneficiile activării. Orice veţi experimenta este bine şi este specific doar vouă, nu vă speriaţi sau alarmaţi dacă veţi vedea lumini, veţi simţi atingeri sau veţi auzi şoapte, muzică, etc. Puneţi-vă ceasul să sune la 12:35 (11:35 ora central europeană) şi beţi toată apa din pahar apoi mulţumiţi încă o dată acestor entităţi şi, dacă nu puteţi să dormiţi, nu deschideţi în niciun caz televizorul sau calculatorul. Puteţi însă să ascultaţi muzica preferată, oricare ar fi ea sau să vă puneţi experienţa pe hârtie. Această activare ar putea avea mai multă forţă dacă o veţi efectua sub cerul liber şi împreună cu alte persoane (fiecare dintre aceste condiţii este un plus).
Această activare va avea un efect mult mai mare asupra voastră dacă veţi efectua în prealabil  o Eliminare de Implanturi. Acesta este un procedeu care se efectuează în general o dată la 21 de zile. În vederea acestei activări este de dorit să-l faceţi cât mai devreme, înainte de ziua activării. Pentru a citi în ce constă acest procedeu, accesaţi acest link. Este nevoie să rostiţi cu voce tare doar textul scris în bold şi să rămâneţi nemişcaţi cel puţin o oră jumătate după aceea.
Voi reveni cu detalii despre activarea la care voi participa împreuna cu alte 60 de persoane. Va avea loc într-o peşteră, la vreo 80 km de zona unde locuiesc şi o vom avea ca maestră de ceremonii pe Belen Valdepeñas, profesoara mea de Vindecare Pranică, de fapt una dintre acele persoane datorită cărora mă aflu acum pe acest drum minunat al spiritualităţii. Ca şi ajutoare vom avea alte două persoane minunate, una dintre ele fiind profesoara mea de Constelaţii Familiare. Prima activare a avut loc pe data de 11/06/2011. Ne-am adunat peste 90 de persoane pe locul unui cimitir vechi de 3000 de ani, un loc cu o energie extraordinară, în mijlocul naturii. Voi posta fotografii de la cele 2 activări în curând. Nu este obligatoriu să fi primit activarea anterioară pentru a putea participa la aceasta. Fiecare a ajuns la un anumit nivel pe drumul spiritual iar medicii cerului cunosc acest lucru şi vor da fiecăruia ceea ce are nevoie.